Keuken fam. Timmermans

Een strakke keuken met een natuurlijke look. Daar heeft de familie Timmermans voor gekozen en samen met Smolenaars Keukens hebben zij een prachtig ontwerp neergezet. De keuken heeft nu weer een eigentijdse uitstraling met de nieuwste keukenapparatuur.Omdat de ruimte in de keuken nogal beperkt was heeft Smolenaars Keukens een mooie oplossing bedacht door een grote apothekerskast in de keuken te verwerken. Hierdoor ontstaat er erg veel bergruimte.

Een grote kast en een greeploze keuken vormt alleen een probleem zou je denken. Hiervoor is er een innovatief, elektrisch push to open systeem ingebouwd. Hierdoor wordt de kast 'elektrisch' geopend wanneer de er een duwtje tegenaan geeft.

De keuken van de familie Timmermans is uitgevoerd in een houtkleur gecombineerd met zwarte elementen. Hierdoor oogt de keuken natuurlijk en toch strak en eigentijds.

In de afwerking van de houten panelen zijn de houtnerven op alle kasten doorlopend zodat je een geheel krijgt. Dat is nog eens oog voor detail.


"Raymond heeft in onze apothekerskast een slim push to open systeem gebouwd. Hierdoor konden we toch onze keuken greeploos laten maken."


In de hoek van de keuken is een Le Mans hoeksysteem ingebouwd waardoor ook deze ruimte optimaal benut wordt. Met dit systeem kun je pannenlades helemaal naar buiten trekken zodat je overal erg goed bij komt komen.

In deze nieuwe keuken hebben ze een prachtige Bora kookplaat die net een maatje groter is dan standaard. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk een aantal grotere pannen kwijt op de kookplaat.

De kookzones zijn samen te koppelen tot een grote zone, dus een langwerpige grillpan kunnen ze eenvoudig plaatsen en gelijkmatig verwarmen.

De stijlvolle ingebouwde afzuiging is super krachtig en door de uitneembare filters eenvoudig schoon te maken.

Persoonlijk advies +31 (0)475-453678