Gemak in de keuken met de juiste inbouwapparatuur

Een keuken moet van gemakken zijn voorzien. Dat gaat natuurlijk met de juiste inbouwapparatuur. Smolenaars Keukens levert en plaatst voor u inbouwapparatuur van een groot assortiment merken.


"Met de juiste inbouwapparatuur geniet u extra van uw keuken"


Alle gangbare merken worden door Smolenaars Keukenmontage geleverd en geplaatst. Tegen scherpe tarieven én met behoud van fabrieksgarantie! U heeft zodoende slechts 1 aanspreekpunt voor de levering van uw inbouwapparatuur. Snel, betrouwbaar en professioneel geplaatst.

Vervang- en omruilservice apparatuur

Wilt u graag nieuwe apparatuur in uw bestaande keuken? Ook dat kan. Wanneer u een keuze hebt gemaakt, maken we een afspraak. We demonteren en verwijderen uw oude apparatuur en vervangen deze door de nieuwe inbouwapparaten. Na aansluiten en testen kunt u genieten van de nieuwste technische snufjes in uw keuken. De oude apparaten voeren wij netjes voor u af. Neem contact op voor de inbouwapparatuur van uw wensen. We horen graag van u!

Merken

Op alle door Smolenaars Keukens geplaatste inbouwapparatuur blijft de normale fabrieksgarantie van kracht. Onderstaand treft u de websites van van de fabrikanten. Hier vindt u doorgaans alle informatie die u nodig heeft.

Persoonlijk advies +31 (0)475-453678