Keuken fam. Lupsen

Voor de familie Lupsen zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp en uiteindelijk de realisatie van hun nieuwe keuken. Een gezin waar gezelligheid voorop staat en voor hun was een van hun grootste wensen dat hun nieuwe keuken een plek van ontmoeting zou worden. Een plek om gezellig samen te zitten, te kunnen koken, eten en drinken.Zij zijn een gezin van vier en ze hebben regelmatig eters op bezoek. Dat vinden ze gezellig, maar vaak hebben ze een pan extra nodig. Daarom is opbergruimte voor hun zeer belangrijk. Raymond adviseerde hun een nieuw opbergsysteem voor de hoekkast waarbij je pannen overzichtelijk kunt opbergen in deze, normaal gesproken, lastige hoek.

Je kunt de lade helemaal uittrekken en komt overal makkelijk aan.


"Raymond heeft een aantal slimme snufjes aangebracht in onze keuken die het gemak extra vergroten."


In deze nieuwe keuken hebben ze een prachtige Bora kookplaat die net een maatje groter is dan standaard. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk een aantal grotere pannen kwijt op de kookplaat.

De kookzones zijn samen te koppelen tot een grote zone, dus een langwerpige grillpan kunnen ze eenvoudig plaatsen en gelijkmatig verwarmen.

De stijlvolle ingebouwde afzuiging is super krachtig en door de uitneembare filters eenvoudig schoon te maken.

Raymond raadde hun aan de vaatwasser iets hoger te plaatsen. Hierdoor hoef je niet telkens gebukt te staan bij het in- en uitruimen van de vaat. En wat een goed advies was dat. Dit hadden ze veel eerder moeten hebben, aldus de fam. Lupsen.

De vaatwasser is mooi greeploos ingebouwd met een drukmechanisme om hem te openen. Onder de vaatwasser is nog ruimte voor een lade waar spullen opgeborgen worden die niet zo vaak worden gebruikt.

Persoonlijk advies +31 (0)475-453678