Keuken fam. Bonekamp

Voor de familie Bonekamp waren ze op zoek naar een stijlvolle keuken die rustig oogt maar wel praktisch is ingericht. In de lichte ruimte is uiteindelijk gekozen voor een stoere donkere keuken met plek om te koken en te eten. Een lekkere plek in huis met uitzicht op de tuin.Een van de grootste gemakken in de keuken is de Quooker kraan. Deze geeft naast koud en warm water ook meteen kokend water. Super handig voor een kopje thee of tijdens het koken.

De Quooker kraan is verkrijgbaar met diverse reservoirs. Hierdoor kun je hem aanpassen aan je eigen situatie. Het water wordt elektrisch verwarmd en is energiezuinig.


"De ruimte in onze keuken is optimaal benut. We hebben zelfs een lade onder onze spoelbak."


Onze keuken is enorm praktisch ingericht door Raymond. De ruimte in de keuken is optimaal benut. We hebben zelfs een lade onder onze spoelbak. Verder zijn de lades uitgevoerd met een binnenlade en speciale 'binnenlade meenemers'. Hierdoor kun je fijn gebruik maken van een dubbele lade waarvan de je bovenste eenvoudig kunt terugschuiven.


Waar je normaal een ventilatierooster onder in de plint tegenkomt heeft Smolenaars Keukens de ventilatie onder de koelkast mooi weggewerkt achter de deur. Dit ziet er dus nog strakker uit. De precisie waarmee gewerkt wordt door Smolenaars Keukens daar stonden we echt van te kijken. Wat een vakman!

Persoonlijk advies +31 (0)475-453678